Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Marcali
#714500004
57 millió Ft
Alapterület 110 m2,  1 426 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba + 1 félszoba
Építési mód Vegyes
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Fűtés: Házközponti fűtés
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Marcaliban felújított családi ház

Marcali városában most lehetőséged van megvásárolni ezt a varázslatos, 2023-ban felújított családi házat, mely ideális otthon a család számára, vagy akár befektetési lehetőségként is szolgálhat.

A ház kiváló elhelyezkedése Marcali központjához közel található, ahol minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. A 1426 négyzetméteres telken elterülő ingatlan a nyugodt környezetet és a város nyüzsgését egyaránt kínálja.

A téglaépítésű 3 lakószobás, 110 nm-es ház külsőleg szigetelt, új tetőszerkezettel és cserépfedéssel rendelkezik, melynek tetőtere beépíthető, így lehetőség nyílik további lehetőségekre.

A fűtést egy TOTYA 23 kW vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a melegvíz ellátása villanybojler segítségével megoldott. Emellett a telken a gázcsonk is elérhető.

A hatalmas telek vízellátása egy 54 méter mély fúrtkútból származik, a házban található kiszolgáló vízvételi helyekre is elegendő. Természetesen vezetékes víz is rendelkezésre áll.
A műanyag hőszigetelt ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, így a házban a komfortérzet maximális.

Az ingatlan területén új melléképület építése kezdődött, mely akár garázsként vagy tárolóként is funkcionálhat. A hátsó kert pedig ideális kertészkedésre és kisállattartásra.

Ingatlanban Otthon vagyok!
Horváth Sándor ingatlanszakértő

Kapcsolat

Horváth Sándor

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter