Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Sorház, Veszprém, Dózsaváros, Roboz utca
#181100326
75 millió Ft
Alapterület 149 m2,  238 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba + 2 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

FELÚJÍTOTT, HŐSZIGETELT sorház, VERHETETLENÜL ALACSONY REZSIVEL eladó Veszprém Roboz utcában.

A 4 szintes, 10CM-ES HŐSZIGETELÉSSEL ellátott épület szintenként 45 m2-es hasznos területtel rendelkezik. Legalján a GARÁZS, kazánház, tároló helyiségek és egy zuhanyzó kapott helyet. A földszinten egy előtér, kamra, WC kézmosóval, konyha étkező és a nappali található. Az emeleten 2 hálószoba és egy fürdő lett kialakítva. A tetőtérben két szoba és egy félszobányi tároló van.

   A ház fűtését MODERN, KONDENZÁCIÓS VIESSMANN GÁZKAZÁN biztosítja radiátorokon keresztül. Ennek köszönhetően a GÁZSZÁMLA ALACSONY, átlagosan mindössze 12 000,- forint havonta, közösköltség nincs. Ezáltal A REZSI RENDKÍVÜL ALACSONYAN TARTHATÓ. A meleg vizet villanybojler állítja elő.

     A lakás nyílászáró HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK. Minden helyiségre jellemző, hogy RENDKÍVÜL VILÁGOS, TÁGAS TEREKET BIZTOSÍT. Az emeleti hálószoba közvetlenül kapcsolódik a nyugati fekvésű MÉRETES ERKÉLYHEZ. Ide egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁT is beszereltek a magasabb komfortérzet érdekében. A nappaliból szintén közvetlenül léphetünk ki a másik, keleti fekvésű, valóban nagy erkélyre. Az ÍZLÉSESEN FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBÁBAN HIDROMASSZÁZS ZUHANYKABIN teszi komfortosabbá a fürdést.

    A ház ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek nagyon jól elkülönülnek egymástól. Az ingatlanhoz 238 m2-es SAJÁT HASZNÁLATÚ KERT tartozik, mely egy gondozott, parkosított előkertből és egy hátsó kertből áll, ahonnan a garázs is megközelíthető.

       NÉZZE MEG az ingatlanról készült virtuális sétát is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=aZ523DwEzLz

                                      TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

                         HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kitűnő állapotú sorház!

      Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Kapcsolat

Csordás János

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter