Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Szeged, Alsóváros, Rákóczi utca
#675300854
149.5 millió Ft
Alapterület 201 m2,  703 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Vállalkozását is üzemeltetheti, a nagy család is elfér, sőt még két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas ingatlant ajánlok a figyelmébe!

Vállalkozását is üzemeltetheti, a nagy család is elfér, sőt még két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas ingatlant ajánlok a figyelmébe!

A 703 m2 területű telken lévő családi ház Szeged kedvelt városrészében Alsóvároson a Rákóczi utcában található.

A 2005- ben épült főépület tégla falazatú, belső kétszintes, duplakomfortos, a helyiségek elrendezése a fotók között lévő alaprajzon jól látható.  Tágas, világos tereivel, egy igazán impozáns nagypolgári érzést keltő ingatlan, a képek magukért beszélnek!

A fűtést kondenzációs kazán biztosítja, az emeleten padlófűtés és radiátor, a földszinten radiátor hőleadókkal, a melegvizet egy 200 literes villanybojler állítja elő.  Az ingatlan klimatizált, egy nagy 8,9 kW teljesítményű készülék garantálja az egész házban a kellemes hőmérsékletet a nyári melegben.

A főépületnek van egy utcafrontról megközelíthető 22,4 m2-es üzlethelyisége és hozzá egy 10 m2 területű raktár, ami bármilyen tevékenységhez használható.

Az udvaron a melléképületben, egy szintén vállalkozásra például műhelynek is alkalmas, 50 m2-es 3 állásos garázs, mosdóval, tusoló lehetőséggel, illetve egy nagyon szép, téglával kirakott és járólappal burkolt 20 m2 területű pince található.  A melléképületben a közművek közül a villany (3 fázis) a víz és a csatorna van bevezetve, a főépület összközműves.

Az ingatlan 2 villanyórával és fúrt kúttal is rendelkezik.

Az infrastruktúra kiváló, tömegközlekedés, bevásárló központ, és a belváros is könnyűszerrel elérhető.

Kiváló, lehetőségekkel teli ingatlan! Ha felkeltettem érdeklődését, ha bővebb információra van szüksége, hívjon bizalommal!

Kapcsolat

Jantó Gabriella

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter